Talouspalvelut

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Meidän tehtävämme on tehdä prosessi sinulle helpoksi ja sujuvaksi.

Olipa kyseessä sitten ensimmäinen yrityksesi tai haluat perustaa uuden, autamme sinua läpi koko prosessin.

Tulosennusteet ja rahoituslaskelmat

Yksi keskeisistä palveluistamme on tulosennusteiden ja rahoituslaskelmien laatiminen. Nämä ovat kriittisiä osatekijöitä menestyvän
liiketoiminnan rakentamisessa ja niiden avulla voimme auttaa sinua saavuttamaan yritystoiminnallesi asettamasi tavoitteet.

 

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyt ovat monimutkaisia ja aikaa vieviä prosesseja. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua järjestelyiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisten yritysjärjestelyiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

 

Yrityksen arvonmääritys

Yksi palvelumme on yrityksen arvon määrittäminen, joka on keskeinen osa monessa yritystoimintaan liittyvässä tilanteessa.

Olipa kyseessä yrityskauppa, sukupolvenvaihdos tai rahoituksen hankkiminen, on arvon määrittäminen oleellinen tieto päätöksenteossa.

Yrityskaupat

 

Tarjoamme asiantuntevaa apua yrityskauppoihin liittyvissä kysymyksissä. Yrityskaupat saattavat olla keskeinen osa liiketoiminnan kasvua ja kehitystä, ja niiden avulla voidaan laajentaa toimintaa, hankkia uusia resursseja tai parantaa kilpailukykyä.