Markkinointipalvelut

Digimarkkinointi

Widecon Oy tarjoaa kokonaisvaltaista digimarkkinoinnin palvelua yrityksille, aina mainonnan suunnittelusta tulosten seurantaan. Digimarkkinointi on yrityksille nykypäivää toimialasta riippumatta. Digimarkkinoinnin avulla kasvatat asiakaskuntaasi ja annat yrityksestäsi asiantuntevan ensivaikutelman. Toimivalla ja laadukkaalla digimarkkinoilla tavoitat asiakaskuntasi ja parannat työnantajamielikuvaasi.

Videot

Widecon Oy tuottaa videoita yritysten tarpeisiin. Tuotamme esimerkiksi mainosvideot, yritysesittelyt ja myyntikuvaukset.

Videotuotannoissamme otamme aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Käytämme luovuuttamme ja kokemustamme tehdäksemme videoista visuaalisesti näyttäviä, myös mainonnan kannalta tehokkaita. Meille tärkeintä on, että jokainen tuottamamme video heijastaa yrityksenne arvoja, puhuttelee kohderyhmäänne ja tukee tavoitteitanne.

Videomarkkinointi on nykypäivän tehokkain tapa kertoa tarinanne, esitellä tuotteitanne tai palveluitanne ja luoda yhteys yleisönne kanssa. Halusittepa sitten lanseerata uuden tuotteen, jakaa asiakastarinan tai luoda lisäarvoa brändillenne.

WordPress - verkkosivut

Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin rakennetut responsiiviset verkkosivut. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jota käyttää yli kolmannes kaikista verkkosivustoista maailmanlaajuisesti – eikä syyttä.

Tarjoamme räätälöityjä WordPress-verkkosivuratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan liiketoimintasi kasvua ja auttamaan sinua erottautumaan kilpailijoista. Riippumatta siitä, oletko pieni aloitteleva yritys tai vakiintunut toimija.

Sivut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, tällä varmistetaan että sivuista saadaan visuaalisesti mieleiset ja yrityksen tarpeita palvelevat. Meiltä saat myös verkkosivuille tarvittavat sisällöt saman katon alta esim. kuvat, videot, referenssit.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Sosiaalisen median merkitys yritysten markkinoinnissa on kasvanut  viime vuosina. Kanavat kuten Facebook, LinkedIn, Instagram ja TikTok tarjoavat yrityksille erinomaisen alustan tavoittaa asiakkaita, jakaa brändin tarinaa ja luoda vahvoja asiakassuhteita. Meidän tehtävämme on auttaa teitä hyödyntämään näitä kanavia mahdollisimman tehokkaasti.

Meidän sosiaalisen median sisällöntuotantomme on aina suunniteltu asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Käytämme luovuuttamme luodaksemme yrityksenne näköistä sisältöä, joka on visuaalisesti näyttävää ja informatiivista, myös kohdennettua ja sitouttavaa. Pyrimme siihen, että jokainen tuottamamme sisältö heijastaa yrityksenne arvoja, kiinnostaa kohdeyleisöänne ja tukee tavoitteitanne. Olipa tavoitteenanne sitten tunnettavuuden kasvattaminen, asiakassuhteiden syventäminen tai myynnin lisääminen.

Yhteydenottolomake